Fransförlängning i födelsedagspresent

Fransförlängning i födelsedagspresent

När jag fyllde 23 förra veckan ville jag inte ha presenter, i alla fall inga paket. Jag hade önskat mig att få gå till någon salong och fixa iordning mina fransar i Växjö och det var precis den gåvan jag fick av min syrra, hon hade bokat en tid för mig till Clinica Maya och jag var där i går och nu har jag gjort en fransförlängning som jag känner mig väldigt nöjd med. 

Jag tror att det här med att få göra en behandling inom fransar i Växjö är en sådan sak som många av er vill göra, och därför tänkte jag att eftersom jag varit på Clinica Maya och blev så nöjd så skulle jag ta och rekommendera detta företag till er. Det var första gången jag var där men min syrra har varit där många gånger så det var ingen slump att hon bokade en tid till mig hos just dem. Min syrra har sagt att hon tidigare gjort behandlingar inom fransar i Växjö hos andra företag men där resultatet inte blev särskilt bra. Men sedan hon kom till Clinica Maya första gången har hon fortsatt att gå tillbaka dit för det är det bästa företaget hon varit på, och även jag är nöjd med min fransförlängning. Det är inget roligt att ha fyllt 23 och jag riktigt börjar känna mig gammal. Inte får man bjuda in till fest heller i dessa tider med corona men vi ska i alla fall ut och käka pizza ikväll och man får tänka lite på avstånden till andra bara så ska det nog gå bra. Det var allt jag hade att säga om detta och så hoppas jag att ha tid att skriva till er senare i kväll och berätta om något annat, riktigt vad det blir vet jag inte än. 


Kommentarer är stängda.