Den perfekta presenten

Den perfekta presenten

Hallå där! Vad roligt att just du har valt att klicka in på min blogg och läsa ett inlägg, det gläder mig verkligen. En fin dag som denna tänkte jag slå till med att skriva ett rekommendationsinlägg till er, det kommer handla om healing på Södermalm och företaget jag vände mig till för det. Om det låter intressant för dig är det bara att fortsätta läsa.

Att gå på healing var något jag fick i present av min mamma, något jag blev genuint glad över. Jag har alltid haft väldigt svårt för presenter, både att komma på och ge bort samt önska mig och ta emot. Jag vet egentligen inte varför det är så utan jag har bara accepterat att jag fungerar på det sättet. Den här presenten från min mamma fick inte samma effekt, jag blev riktigt glad av den. Jag tror många av er kan förstå mig när jag säger att en mamma har någon speciell instinkt och på något sätt vet vad man vill och önskar även om man inte säger något. Precis så var det nu när jag fyllde år, trots att jag inte hade önskat mig det kunde hon klura ut det och gav mig därmed healing i present. Alltså hon hade bokat in healing på Södermalm åt mig, det enda jag behövde göra var att gå dit på min bokade tid. Tiden var inbokad hos ett företag som heter Boosting Your Health by Brita, ett företag som jag aldrig hade hört talas om tidigare men som jag nu rekommendera er alla om. Där fick jag ett otroligt bemötande och riktigt bra service, vilket gjorde att hela mitt besök blev väldigt trevligt och lyckat. Även min mamma som har varit på healing där tidigare har hade ett bra besök likt mitt, det berättade hon i samband med att jag fick presenten av henne. Så slutligen vill jag rekommendera er alla som befinner sig i närheten att boka in healing på Södermalm hos Boosting Your Health by Brita.


Kommentarer är stängda.