En annorlunda present

En annorlunda present

Hej hallå bloggen!

Jag tillbaka hemma i Örebro igen efter lite födelsedagsfirande och nu när jag kom hem låg där ett kuvert från min flickvän med en liten extra present. Hon har klagat väldigt länge på att jag inte har gått till någon frisörsalong på ett bra tag, så nu hade hon bokat in en tid på en frisörsalong i Örebro redan i eftermiddag. Jag antar att jag inte längre har något val än att gå och klippa mig, men jag kan väl hålla med lite om att det var på tiden. Sen trodde jag kanske inte att jag skulle få det i present men varför inte, jag tycker faktiskt det är en perfekt present. Jag brukar ganska ofta här på bloggen skriva om presenter och det är för att jag tycker det är väldigt roligt med gåvor av olika slag. Det här har jag däremot aldrig varit med om innan vilket gör det lite extra kul. Jag tycker det är väldigt ofta som människor ger bort saker i presenter och absolut inget ont om det, men ibland kan jag tycka att en upplevelse är betydligt bättre och just i detta fallet så är träffade min flickvän helt rätt. Grejen med att ge bort en sak till någon är att den kommer alltid finnas där, en tröja eller liknande finns alltid kvar medans en massage eller en helg på ett spa tar slut någon gång. Däremot ska jag också tycka att minnet av en upplevelse ibland är betydligt starkare än att ha kvar en tröja som man fick när man fyllde tjugo, vissa saker glömmer man inte av även fast de inte finns kvar. Sen vet jag inte hur länge jag kommer komma ihåg just den här upplevelsen, men det här var lite av en bonus present. Nu måste jag faktiskt börja göra mig i ordning och gå ner till min frisörsalong.  


Kommentarer är stängda.