Massage i Ekeby

Massage i Ekeby

God eftermiddag, god eftermiddag och varmt välkomna till mig. Jag ska starta eftermiddagen på ett bra sätt genom att ge er en rekommendation på ett företag som jag tycker är bra att vända sig till när det gäller massage. Jag har varit på ett företag som heter Kroppens Val och det är ett företag som finns till för dig som söker massage i Ekeby med omnejd.  

Det var nämligen så här att strax före jul började jag se mig om efter något företag inom massage i Ekeby, och en vän berättade då att hon varit på Kroppens Val och hon var nöjd med hjälpen och det blev så att jag tack vare detta detta bokade in svensk klassisk massage på det här företaget, det var underbart. Jag var så stressad före jul och kände att jag hade en massa krav på mig att bjuda in hela tjocka släkten. Jag hade slitit hårt med städning och matlagning och att köpa presenter, det blev ingen tid över till mig själv och jag ska vara ärlig med er om att jag faktiskt mådde riktigt dåligt på grund av detta. När jag kom till Kroppens Val så fick jag en timme med en helt underbar massage och det var tid som var avsatt bara till mig själv. Jag kände mig så nöjd och belåten med denna massage i Ekeby så jag har fortsatt att gå tillbaka dit några gånger. Jag hoppas att ni ska vara lite mer rädda om er själva vän vad jag var och oavsett om ni är stressade eller ej så tror jag nog att ni hade tyckt om en behandling i massage i Ekeby på Kroppens Val. 


Kommentarer är stängda.