Massage och Yogamassage i Uppsala

Massage och Yogamassage i Uppsala

Hej mina fina följare!

I Uppsala finns ett jättemysigt ställe som heter Yogaeva Yogamassage. Det har blivit min absoluta favorit bland friskvård och må bra-behandlingar. När man gör yogamassage kombinerar man oljemassage, stretching och andningstekniker för att verkligen ta hand om hela kroppen inifrån och ut. Jag har tidigare testat yoga för sig och massage för sig, men det känns ju som ett komplett genidrag att ha en behandling som kombinerar de båda.

Eva är en fantastisk kvinna som är både kunnig och varm i sitt mottagande, det gör att man känner sig så trygg och avslappnad hela tiden. Jag har bara gått två gånger hittills men jag känner verkligen vilken skillnad det gör. Yogamassage kommer ursprungligen från Indien har jag fått lära mig. I Uppsala finns ju många olika ställen att gå till om man är i behov av massage, men jag måste verkligen rekommendera ett besök till Eva.

Man kan tro att det ska göra ont att jobba så djupgående med kroppen, men behandlingen anpassas efter ens behov och problematik så det är bara härligt och känns hur välgörande det är. Vad du också kan tänka på är att du kan använda ditt friskvårdbidrag till en sådan behandling, kanske inte alla som tänker på det. Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för sådana behandlingar. Friskvård är genuint den bästa investeringen du kan göra i dig själv. Sen om du går på fotvård, tränar på gym eller går på massage spelar ingen roll så länge det är något du känner att du mår bra av och som gynnar ditt mående.

Jag går till Yogeva Yogamassage både för att lindra och förebygga problem. Man får göra det man kan för att må så bra som möjligt, för hälsan är ju det viktigaste vi har. Ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.