Magnifik massage i Mölnlycke – perfekta presenten!

Magnifik massage i Mölnlycke – perfekta presenten!

Hej mina fina följare!

Nära mig i Mölnlycke där jag bor så finns ett väldigt härligt ställe att besöka när man vill ha massage. Man blir alltid så väl bemött och omhändertagen. Men den här gången är det inte för egen del utan det ska bli en present. Eftersom jag själv varit där så visste jag precis vart jag skulle köpa presentkort när en vän till mig önskade sig en massage i födelsedagspresent.

Hon är ensamstående med två barn och jag vet hur hon kämpar för att få allt att gå ihop. Samtidigt vet jag ingen som är en så fin mamma och alltid så omtänksam om andra. Därför vill jag att hon ska få känna sig riktigt omhändertagen och få en riktigt välförtjänt massage. Medan hon ska gå på den så ska jag och en annan gemensam vän vara barnvakt, det har vi pratat ihop oss om och skrivit i grattiskortet.

Det känns fint att ge något som man vet behövs och som man vet kommer uppskattas. Jag tycker om att ge men vill alltid att det ska vara noggrant utvalt så att det liksom blir rätt. Det ska inte vara en present som man ger bara för att ge, då blir det aldrig bra. Brukar ni tycka det är svårt att komma på vad ni ska ge bort? Jag tycker nästan det blir lite sport ibland att försöka lista ut vad som blir bäst.

Den här gången var det ingen utmaning eftersom vi visste precis vad hon önskade sig och den här gången gick jag på det utan att svåra till det mer eftersom jag visste hur bra det skulle bli. Ibland kanske man annars krånglar till det mer för sig själv och att man har svaren mitt framför näsan. Eller så får man föra anteckningar när någon säger något de skulle vilja ha, så har man en lista med inspiration när det närmar sig jul eller födelsedag.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.