Regndroppsmassage i Kungsbacka som present

Regndroppsmassage i Kungsbacka som present

Hej på er alla fina följare

Idag sitter jag och ska leta upp en bra present till min faster som snart fyller år. Hon gillar det mesta som har med hälsa och välmående att göra så därför funderar jag på att ge henne en behandling av något slag. När jag satt och sökte så hittade jag regndroppsmassage hos ett ställe i Kungsbacka. Det vore ju perfekt eftersom hon bor där.

Jag fick läsa lite om vad regndroppsmassage var för något för jag har själv aldrig testat det, men det ska tydligen vara en väldigt behaglig behandling där man bland annat använder eteriska oljor. Jag ringde till stället och undrade om de gick bra att köpa presentkort där och det gick, så det får bli en sådan tillsammans med blommor och ett fint kort. Det är nästan så att ja själv blev nyfiken på att testa en regndroppsmassage, men jag tänker att hon ska få testa först och ge ett utlåtande så kan jag boka efter det.

Jag har nog fått mitt intresse för hälsa och olika må bra-behandlingar från henne. Hon var den som tog med mig på spa för första gången när jag var yngre. Vi hade en mysig helg tillsammans och hon skämde verkligen bort mig. Det känns fint att ha en sådan kontakt som vi har och jag kan verkligen prata med henne om allt. Även om vi inte träffas och umgås så ofta så är det väldigt mysigt och roligt när det blir av och vi hörs ändå mycket.

?Nu ska jag se om jag ha något fint grattiskort eller om jag ska gå och köpa ett. Kanske jag borde sätta mig och pyssla ihop ett eget annars, det är ju väldigt roligt att få utlopp för sin kreativa sida. Hoppas ni har en riktigt fin dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.